Embotits d’autor

Benvinguts a Ca l'Estevet

QUI SOM?

Els orígens de la nostra empresa

Provenen de la matança del porc que es feien en moltes masies catalanes. Avui dia, l’elaboració d’Embotits Artesans ens permet recuperar el sabor d’aquells embotits fets a casa durant tantes generacions.

La nostra és una història de tradicions, de quatre generacions de professionals que s’identifiquen per l’elaboració artesanal de la carn. Un mètode de treball propi que hem mantingut a través del temps, la cura en la manipulació del producte i el propòsit ferm d’oferir la màxima qualitat al client.

Els nostres besavis van fundar la botiga el 1895, i al llarg del temps, generació rere generació, hem mantingut la mateixa il.lusió i passió per atendre els nostres clients com es mereixen.

Tots els nostres embotits estan elaborats exclusivament amb productes que respecten el medi ambient

Tots els nostres embotits estan elaborats exclusivament amb productes que respecten el medi ambient i aconseguim una qualitat extraordinària mitjançant processos naturals:

Amb ingredients de la terra, amb receptes creatives , amb productes de temporada,el nostre equip aposta per mantenir el valor Artesanal dels productes i fer-los arribar cada cop més lluny aprofitant les noves tecnologies.

Amb la consciència de la importància que té la nostra salut, hem creat una línia de productes elaborats a base de materies certificades procedents de bestiar de producció natural que disposen del certificat CCPAE.

També tenim a la disposició dels nostres clients celíacs productes sense gluten. Igualment també tenim productes sense lactosa.

Donem suport al consum de proximitat

  • Perquè el consum local protegeix els nostres pobles i cultures, el que és propi i proper i mira sempre amb responsabilitat a les generacions futures.
  • Perquè creiem que un món basat en el concepte de local, petit, senzill… és un món d’escala humana, amb estructures socials i familiars unides.
  • Perquè considerem que no fa falta portar productes de tan lluny, quan els tenim tant a prop.Perquè fins ara no era tan fàcil aconseguir producte BO, ARTESÀ i de PROXIMITAT.

Avda. Barcelona, 18, Ordal 08739 (Subirats) Barcelona
651 02 94 97 · info@calestevet.com

Copyright 2022 · Ca l’Estevet · Tots els drets reservats · Dissenyat per criXa